RAKTÁRAK, TÁROLÓK, CSARNOKOK, SILÓK, TRANSZPORTRENDSZEREK
FERTŐTLENÍTÉSE, SZAGTALANÍTÁSA, PENÉSZMENTESÍTÉSE

Az ózon a leghatékonyabb környezetbarát és vegyszermentes fertőtlenítő eljárás. Az élelmiszer előállító, feldolgozó valamint vendéglátó és szolgáltató egységben is hatékonyan és biztonsággal alkalmazható!

A közületi és ipari létesítmények fertőtlenítése, penészmentesítése felelősségteljes feladat és mi mindig ehhez mérten járunk el. A probléma megnyugtató megoldásához a megfelelő gépek, műszerek és mindenképpen szakmai hozzáértés szükséges. Mi többféle berendezéssel rendelkezünk így minden helyszínen a körülményeknek legmegfelelőbb gépet tudjuk alkalmazni.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, gépparkunk modern, több munkánkat független akkreditált labor igazolta.

RAKTÁRAK, CSARNOKOK, EGYÉB IPARI ÉS KÖZÜLETI LÉTESÍTMÉNYEK PENÉSZMENTESÍTÉSE HIDEGKÖD TECHNOLÓGIÁVAL

Raktárak, csarnokok és egyéb ipari létesítmények penészmentesítése akár nagy magasságban is. Az alkalmazott technológiával és az ipari  fertőtlenítésben, penészmentesítésben szerzett tapasztalattal hatékonyan és gyorsan tudjuk megoldani a penészesedés okozta problémákat akár extrém területeken is.

SILÓK, TÁROLÓK, TRANSZPORTRENDSZEREK FERTŐTLENÍTÉSE

A silók, tárolók és a hozzájuk tartozó transzportrendszerek fertőtlenítésének egyik leghatékonyabb módja az ózontechnológiás eljárás. Az ózon hatékonyan pusztítja el az esetleges kórokozókat a nehezen hozzáférhető tartályokban, silókban, csőrendszerekben.

SZÁMOS ELŐNYE VAN MÁS FERTŐTLENÍTŐ ELJÁRÁSOKKAL SZEMBEN:
- Nincs maradványszer amit el kell távolítani
- Nem károsítja a gépeket, berendezéseket,
- Gyorsan elvégezhető - rövid várakozási idő után a helyiség használatba vehető.

Az ózon fertőtlenítőszerként kockázatmentesen használható az élelmiszer gyártás során.
Az ózon megkapta a GRAS minősítést (általánosan biztonságosnak minősítve), így használható az emberi egészségre ártalmatlan adalékanyagként is az élelmiszer gyártás során.
Az egyesült államokbeli FDA (Food & Drug Administration) engedélyezte az ózon, gáz halmazállapotban, vagy oldott formában, antimikrobiális hatóanyagként való használatát az élelmiszergyártásban (pl. hús, tojás, hal, sajt, gyümölcsök és zöldségek).

A National Organic Program (NOP) az USDA által kezdeményezett új, Egyesült Államokbeli mezőgazdasági szabályozás is engedélyezi az ózon, mint aktív felülettisztító használatát olyan (műanyag és rozsdamentes acél) felületeknél, amelyek közvetlenül érintkeznek az élelmiszerrel (amely az érintkezés után további öblítést nem igényel és kémiai maradványoktól mentes).

Hatékony és megbízható!

Az ózon fertőtlenítő hatását számos tudományos kutatás igazolja.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége.

KAPCSOLAT