Az ózontechnológia alkalmazása fertőtlenítő eljárásokban az iparban

Az ózonos fertőtlenítő eljárások alkalmazási területei az iparban

Az ózonos fertőtlenítés ipari alkalmazását az utóbbi évek technológiai fejlesztései tették lehetővé. Magyarországon egyedülállóan rendelkezünk olyan technológiával amely lehetővé teszi nagy terek, vagy kiterjedt csőrendszerek hatékony ózonos fertőtlenítését.

Légtechnikai rendszerek ózonos fertőtlenítése

Irodaházak, középületek és nagyobb lakóépületek légkezelő, szellőztető rendszerében a baktériumok, gombák elszaporodása jelentős egészségügyi kockácatot jelent. Az ózonos eljárással egyszerűen és költséghatékonyan fertőtleníthetők a légtechnikai rendszerek.
Élelmiszer üzemek ózonos fertőtlenítése

Élelmiszer üzemek ózonos fertőtlenítése

Az ózon alkalmazásának előnye az élelmiszer feldolgozó üzemek fertőtlenítésében az  hogy jelentősen rövidebb leállási idő szükséges mint más fertőtlenítő eljárás esetében ami bármely más eljárásnál gazdaságosabbá teszi az alkalmazását.

Állattelepek ózonos fertőtlenítése

Az ózon gáz halmazállapota révén hatékonyabban juttatható ki és teríthető el nagyobb légterű helyiségekben is. Az ózon nem hagy hátra szermaradványt ami kockázatot jelenthet az új telepítésű állomány számára. Az ózon széles spektrumú fertőtlenítő szer ami az összes állattelepeken veszélyeztető patogénnel szemben alkalmazható.
Tojásfertőtlenítés

Tojás fertőtlenítése ózonnal

Az ózon a leghatékonyabb fertőtlenítő eljárás ami a tojásfertőtlenítésre alkalmas. Az ózon nem károsítja a tojás héjszerkezetét, nem rövidíti az eltarthatósági időt, ugyanakkor tökéletesen képes fertőtleníteni a tojást. Az általunk kínált technológia - egyedülállóan - képes a papírtálcán elhelyezett tojások raklapos tételben történő fertőtlenítésére.
Please Go to Settings and Configure Slideshow